Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Biografklub Danmark

Hos Fotorama kan du benytte dig af et biografklub danmark medlemsskab. Læs mere om det på deres hjemmeside http://www.biografklubdanmark.dk

Har du spørgsmål angående dit biografklub danmark medlemsskab, se da "typiske spørgsmål og svar", ved at trykke på linket og scrolle ned til punktet på siden: http://www.biografklubdanmark.dk/hjaelp

Programmet for sæsonen 2018-2019 er offentliggjort. Salget af medlemsskaber starter d. 1. august, og sælges kun i starten af sæsonen.

Biografklub Danmark – Program 2018-2019:

Basispakken:

1. LYKKE-PER - Premiere 30/8 - 2018

2. THE WIFE - Vises fra 1/10 - 2018

3. DEN TID PÅ ÅRET - Premiere 8/11 - 2018

4. A STAR IS BORN - Premiere 6/12 - 2018

5. FØR FROSTEN - Premiere 10/1 - 2019

6. GREEN BOOK - Premiere 21/2 - 2019

7. DRONNINGEN - Premiere 28/3 - 2019

8. GØG OG GOKKE - Premiere 25/4 - 2019

9. KVINDE PÅ KRIGSSTIEN - Premiere 23/5 - 2019

10. DE FRIVILLIGE - Premiere 13/6 - 2019

Medlemskab kr. 98,00

Medlemsskabet kan købes i Fotoramas billetsalg eller på www.biografklubdanmark.dk

1. LYKKE-PER 
Instruktør: Bille August
Medvirkende: Esben Smed, Katrine Greis-Rosenthal, Julie Christensen, Rasmus Bjerg, Tommy Kenter, Jens Albinus, Ole Lemmeke m.fl. 
Om filmen: En medrivende kærlighedshistorie og en fascinerende fortælling om et moderne, ambitiøst menneske med en revolutionerende idé og vision – en klassisk iværksætter – der stræber efter det lykkelige liv og frigørelse fra sin sociale arv. Baseret på Henrik Pontoppidans nobelprisvindende hovedværk i dansk litteratur. 
Distributør: Nordisk Film
Biografpremiere: 30. august 2018

2. THE WIFE
Instruktør: Björn Runge
Medvirkende: Glenn Close, Jonathan Pryce og Christian Slater.
Om filmen: Anmelderrost drama med en pragtpræstation af Glenn Close. Joan Castleman (Glen Close) er en intelligent og smuk kvinde – den perfekte hustru. De sidste 40 år har hun tilsidesat sit eget talent, sine egne drømme og ambitioner for at støtte sin karismatiske mand Joe (Jonathan Pryce) og hans imponerende litterære karriere. Parret er nu på vej til Stockholm, da Joe skal modtage nobelprisen i litteratur. Efterhånden som den store aften nærmer sig, begynder Joan imidlertid at betvivle sine beslutninger i livet. Men har hun modet til at finde tilbage til sig selv?
Distributør: SF Studios 
Vises fra 1/10 - 2018

3. DEN TID PÅ ÅRET 
Instruktør: Paprika Steen
Medvirkende: Paprika Steen, Sofie Gråbøl, Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Lars Brygmann, Lars Knutzon m.fl. 
Om filmen: Hjemme hos Katrine (Paprika Steen) og Mads (Jacob Lohmann) skal man atter forsøge at samle familien til den traditionsrige juleaften med salmesang og andesteg – og det kommer ikke til at gå helt som planlagt. Paprika Steen har instrueret en drama-komedie, hvor både de danske juletraditioner og familierelationer tages under kærlig – og morsom – behandling. 
Distributør: Nordisk Film
Biografpremiere: 8. november 2018 

4. A STAR IS BORN 
Instruktør: Bradley Cooper 
Medvirkende: Bradley Cooper, Lady Gaga og Sam Elliot 
Om filmen: Gribende kærlighedsdrama og genindspilning af en filmklassiker. Bradley Cooper spiller den erfarne musiker Jackson Maine, der ved et tilfælde opdager - og bliver stormende forelsket i kunstneren Ally (Lady Gaga). Hun knokler som servitrice og har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sangerinde... indtil Jack lokker hende ind i spotlightet. Men selvom Allys karriere hurtig tager fart, vakler deres skrøbelige kærlighedsforhold, da Jack kæmper en hård kamp mod sine indre dæmoner.
Distributør: SF Studios / Warner Bros. 
Biografpremiere: 6. december 2018

5. FØR FROSTEN
Instruktør: Michael Noer 
Medvirkende: Jesper Christensen, Clara Rosager, Ghita Nørby og Magnus Krepper 
Om filmen: Et stort dansk drama. Der hersker trange kår på landet i det 19. århundrede og med udsigten til endnu en hård vinter, står bonden Jens (Jesper Christensen) overfor et ubærligt valg. Hvis familien skal overleve vinteren, må han indgå en pagt med storbonden på den nærliggende gård og give afkald på sin egen moral, og det dyrebareste han ejer i et forsøg på at sikre dem alle et bedre liv.
Distributør: Nordisk Film 
Biografpremiere: 10. januar 2019

6. GREEN BOOK 
Instruktør: Peter Farrelly 
Medvirkende: Viggo Mortensen, Mahershala Ali og Linda Cardellini 
Om filmen: En udsmider af italiensk afstamning bliver chauffør for en sort klassisk pianist på en turné gennem sydstaterne i 1960’ernes USA. Bogens titel refererer til en grøn bog, som dengang anviste hvilke hoteller og restauranter der bød sorte velkommen. Mahershala Ali vandt sidste år en Oscar for bedste birolle i Moonlight og kan opleves i forrygende samspil med Viggo Mortensen. 
Distributør: Nordisk Film 
Biografpremiere: 21. februar 2019

7. DRONNINGEN
Instruktør: May el-Toukhy
Medvirkende: Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Gustav Lindh og Liv Esmår Dannemann.
Om filmen: Anne (Trine Dyrholm) regerer med stor myndighed i sit eget liv. Hun er succesfuld og kompromisløs i sit virke som advokat og lykkelig gift med lægen Peter (Magnus Krepper), med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, Gustav, sætter hun alt over styr. DRONNINGEN er en fortælling om begærets pris og løgnes magt og er et portræt af et menneske, der drages mod et valg med uoverskuelige konsekvenser.
Distributør: Nordisk Film 
Biografpremiere: 28. marts 2019

8. GØG OG GOKKE
Instruktør: Jon S. Baird
Medvirkende: Steve Coogan, John C. Reilly, Danny Huston, Shirley Henderson og Nina Arianda. 
Om filmen: Gøg og Gokke, verdens mest berømte komiske duo, forsøger at bringe nyt liv til deres filmkarrierer, da de begiver sig ud på, hvad der skal vise sig at blive deres svanesang: En rædselsfuld teaterturné i efterkrigstidens England.
Distributør: UIP 
Biografpremiere: 25. april 2019

9. KVINDE PÅ KRIGSSTIEN 
Instruktør: Benedikt Erlingsson
Medvirkende: Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson og Juan Camillo Roman Estrada.
Om filmen: En intelligent feel-good film og moden crowd-pleaser, der formår at tackle påtrængende globale dagsordener med lige dele humor, drama og musikalitet. Halla, en kvinde i halvtredserne, erklærer krig mod den lokale aluminiumsindustri, som ødelægger hendes land. Hun gør alt for at beskytte Islands højland. Men situationen ændrer sig radikalt, da en lille forældreløs kommer ind i hendes liv.
Distributør: Camera Film 
Biografpremiere: 23. maj 2019

10. DE FRIVILLIGE 
Instruktør: Frederikke Aspöck
Medvirkende: Jacob Lohmann, Anders Matthesen, Søren Malling og Christopher Læssøe
Om filmen: Den berømte finansmand og jetsetter Markus Føns (Jacob Lohmann) er blevet varetægtsfængslet. Markus vælger at gå i frivillig isolation blandt fængslets svageste indsatte. I denne afdeling findes et fængselskor, hvor den indsatte Niels (Anders Matthesen) er uofficiel og selvudnævnt leder. Markus beslutter sig for at blive en del af koret, og der går ikke længe, før han kæmper for at nå pladsen i toppen af hierarkiet. En kamp, der ikke udkæmpes med muskler, men med list, tyranni og højskolesange!
Distributør: SF Studios 
Biografpremiere: 13. juni 2019