Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ofte stillede spørgsmål

Bestilling og køb på NFB Fotorama Viborgs hjemmeside

- Jeg vil gerne bestille billetter, men jeg kan ikke vælge den dato jeg gerne vil i biografen. Hvorfor?
Vores program er max lagt 14 dage frem. Hver onsdag ligger vi en uge til programmet. Derfor skal du ikke være bekymret for at den film du gerne vil se, ikke vises senere end vores program er lagt. Har en film under en uge tilbage på programmet, er det højst sandsynligt fordi, at filmen bliver taget af programmet. Du er altid velkommen til, at ringe til billetsalget med spørgsmål angående slutdatoer på film.

- Hvor langt frem kan man se jeres filmprogram?
Vores program er max lagt 14 dage frem. Hver onsdag ligger vi en uge til programmet. Enkelte store forestillinger ligger vi ind, så man kan bestille billetter i ekstra god tid.

Fotorama er ajourført med landsdækkende start af billetsalg til populære forestillinger.

- Hvordan bestiller jeg billetter over jeres hjemmeside?
Hvis du vil bestille billetter til den samme dag du bestiller, trykker du på menupunktet "dagens film". Her finder du den film du gerne vil se og trykker bestil ud for det tidspunkt du gerne vil se filmen.

Hvis du vil bestille film til en anden dato, trykker du på menupunktet "Program". Derefter kommer der en kalender frem med de dage, hvor der ligger film på programmet. Vælg den dato du gerne vil se film, og derefter kommer det aktuelle program frem. Tryk bestil ud for den film og for det tidspunkt du gerne vil se film. Følg derefter vejledningen.

Hvis du fortryder din bestilling, kan den altid slettes igen.

- Hvordan køber jeg billetter over jeres hjemmeside?
Hvis du vil købe billetter til den samme dag du køber, trykker du på menupunktet "dagens film". Her finder du den film, som du gerne vil se, og trykker køb ud for det tisdpunkt, du gerne vil se filmen.

Hvis du vil købe billetter til en anden dato, trykker du på menupunktet "Program". Derefter kommer der en kalender frem med de dage, hvor der ligger film på programmet. Vælg den dato du gerne vil se film, og derefter kommer det aktuelle program frem. Tryk køb ud for den film og for det tidspunkt du gerne vil se film. Følg derefter vejledningen.

OBS! Vær opmærksom på, at købte billetter ikke kan ændres.

- Hvordan ser jeg min bestilling/køb?
Du får altid en mail fra os, med en bekræftelse på din bestilling eller dit køb.

- Hvordan sletter jeg min bestilling?
Ved at trykke på "Min bestilling", kan du indtaste dit telefonnummer samt din kode. Der vil derefter komme en oversigt over dine bestillinger frem. Tryk "slet bestilling" ved den bestilling du ønsker at slette.

- Jeg har glemt min adgangskode, hvor finder jeg den igen?

Din adgangskode skal du bruge til at slette dine bestillinger med. Derfor kan du gå ind under "Min bestilling" og trykke "Jeg har glemt min adgangskode". Følg da vejledningen.

Du kan også gå ind på den email, du modtager som bekræftelse, hver gang du har lavet en bestilling i vores system. På den email er der ca. midt på siden et link der hedder "ret min bruger". Hvis du trykker på dette link, bliver du stillet om til dine profiloplysninger. Her er det både muligt, at se dine oplysninger og ændre dem. Modtager du ikke disse emails, henvend dig da til ebillet på telefon nr.70206240 (Alle hverdage fra 9:00 - 16:00) eller på deres email info@ebillet.dk.

En tredje mulighed er, at gå ind på vores hjemmeside under "vis bestilling" og indtaste telefonnummer og kode. (Dette er kun muligt hvis man har lavet en bestilling). Der kommer nu en oversigt frem over dine bestillinger. TIl venstre er der en mulighed der hedder "ret min data" tryk herpå, og du kan nu rette i dine oplysninger. 

- Hvordan bestiller jeg handicappladser?
Handicappladser kan kun bestilles ved telefonisk henvendelse.

Der kan bestilles billetter ved telefonisk henvendelse til billetsalget på 86 62 06 59.

- Hvorfor kan jeg ikke bestille mere end 8 billetter på Fotoramas hjemmeside?
For at undgå useriøse bestillinger på mange billetter, har vi indført en begrænsning på max 8 billetter. Vi vil gerne, at man ringer til vores billetsalg for større bestillinger.

- Er der forskel på børne- og voksenbilletter?
Hos Fotorama deler vi vores film op i voksenfilm og børnefilm. En ordinær børnefilm koster 80 kr. lige meget hvor gammel man er. En ordinær voksenfilm koster 95 kr. lige meget hvor gammel man er. 

- Hvorfor vil sæderne ikke flytte derhen, hvor jeg trykker, når jeg bestiller billetter?
Hvis din zoom-indstilling i din internetbrowser ikke står på 100%, kan vores system desværre ikke finde ud af, at placere sæderne efter dit ønske. Ret derfor din zoom-indstilling og dette vil højst sandsynlig hjælpe på dit problem.

- Jeg har fået nyt telefonnummer/e-mail. Hvordan ændrer jeg det, når jeg bestiller billetter hos jer?

Du har to muligheder for at ændre dine data.

Den første er via vores hjemmeside.
Du kan via vores hjemmeside trykke på ”vis bestilling”, og indtaste det telefonnummer, du er registreret med samt adgangskode. Du vil nu se en knap ude til højre, hvor der står ”ret mine data”. Tryk herpå, og tryk på den grønne knap ”ret” ude til højre. Du kan nu rette i alle dine profiloplysninger.

Den anden mulighed er via din bekræftelsesmail.
Hver gang du bestiller billetter hos Fotorama, får du en bekræftelse på email. I den email du modtager er der ca. midt på siden et link der hedder "ret min bruger". Hvis du trykker på dette link, bliver du stillet om til dine profiloplysninger. Her er det både muligt at se dine oplysninger og ændre dem.

Lykkes dette ikke, henvend dig da til ebillet på telefon nr.70206240 (Alle hverdage fra 9:00 - 16:00) eller på deres email info@ebillet.dk.

- Hvorfor skal man betale et bestillingsgebyr, når man har bestilt billetter?
Bestillingsgebyret går ubeskåret til vores billetudbyder, som er ebillet. Fordelen ved at forudbestille, er selvfølelig at man er sikret de siddepladser man ønsker at få. Ved direkte køb i billetsalget, er man ikke sikret de pladser man ønsker.

 

Andre spørgsmål

- Kan man købe firmagaver hos Fotorama?
Kontakt Fotorama på vores email kontakt@fotorama.dk hvis du er interesseret i at købe firmagaver til en god pris.

- Kan man leje en sal i Fotorama?
Ja! Hvis man er en stor forsamling, kan det bedre betale sig at leje en hel sal til en lukket filmfremvisning kun for jer.

Salene er også optimale ift. konferencer, visning af egne produktioner eller foredrag.
Kontakt Fotorama i god tid inden arrangementet på vores email kontakt@fotorama.dk.

- Viser I ikke filmen, hvis den ikke står under "Kommende film" på Fotoramas hjemmeside?
Fotorama bestræber sig på, at vise så mange film som muligt. Vi sætter ikke en film under "kommende film" med mindre vi har lejeaftalen med filmudlejeren på plads. Derfor kan du ikke regne med, at vores liste er fuldendt. Dog får vi, med få undtagelser, altid de store blockbustere.

 

- Hvad betyder censurreglerne?
I Danmark skal alle film og trailere, der vises for børn, vurderes af Medierådet.

Arbejdet med at klassificere udføres af Medierådet for Børn og Unges vurderingsudvalg. Det vil sige, at en censor, der er børnesagkyndig, ser filmen eller traileren, og tildeler den en af de 4 kategorier:

Tilladt for alle

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Tilladt for børn over 11 år

Tilladt for børn over 15 år

Børn må først se en 11-års film fra den dag, de er fyldt 11 år, og først se 15-års film fra den dag, de er fyldt 15 år.

Børn, der er fyldt 7 år, kan komme ind og se alle film, hvis de følges med en voksen, dvs. én, der er fyldt 18 år. (Læs mere om voksenledsagelse).

En trailer skal som hovedregel have samme eller lavere aldersgrænse end den film, den vises sammen med. Bemærk dog at en trailer, der er tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år, kan vises foran en film, der er tilladt for alle. Biografen kan oplyse dig om aldersgrænser på de trailere, der vises foran en "tilladt for alle" film.

 

- Hvordan foregår "Telia tirsdag"? 
Hos Fotorama modtager vi "Telia tirsdag" rabat. Vi kan desværre ikke hjælpe dig, hvis du skulle have problemer med dit "Telia tirsdag". Kontakt da Telia. Læs mere om "Telia tirsdag" her www.telia.dk/film/tirsdag.

- Er der børnesæder i Fotorama?
Nej, vi har ikke børnesæder. I alle Fotoramas sale, er alle rækker fordelt med så stor højdeforskel, at det ikke er nødvendigt for børn, at sidde på børnesæder.

- Sidder man med bøjet nakke på 1. række i salene?
Nej det gør man ikke. Vi vil gerne aflive den myte, at man får hold i nakken ved at sidde langt nede i salen. Fotorama er en moderne biograf, som har taget hensyn til god siddekomfort på alle vores sæder. Du får derfor ikke hold i nakken, efter at have set en film, hvis du sidder på 1. række.  Man er altid velkommen til at prøve at sætte sig på 1. række under reklamerne og opleve siddekomforten.  

Husk at Fotorama har en app "Biografcenter Fotorama", hvor det også er muligt at bestille billetter.