Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gavebilletter/Gavebokse

Gavebilletter - gavebokse

Vær opmærksom på, at det er en god ide, at åbne DVD-æsker for at tjekke indholdet. Nogle æsker er der gavebilletter i. Andre er der koder i, som skal registreres på en hjemmeside. Følg da anvisningen på æsken.

- Hvad dækker en gavebillet?
En gavebillet dækker typisk en billet til en ordinær forestilling. Dvs. at den i vores biograf har en værdi op til 90 kr. Er billetten dyrere end 90 kr, så betaler man selv differencen. Enkelte billetter dækker også 3D forestillinger, dette fremgår af billetten. Husk altid at læse hvad der står på dine gavebilletter.

- Hvordan bruger jeg mine gavebilletter, når jeg bestiller på Fotoramas hjemmeside?
Hvis man gerne vil bruge sine gavebilletter, bestiller man pladser på Fotoramas hjemmeside, som man plejer, og medbringer gavebilletterne når man afhenter billetterne. Personalet i vores billetsalg vil trække gavebilletterne fra det samlede beløb. Det kan ikke lade sig gøre, at købe billetter på vores hjemmeside, hvis man har gavebilletter.

- Hvad gør jeg hvis udløbsdatoen på gavebilletten/gufbilletten er overskredet?
Nogle gavebilletter modtager vi selvom udløbsdatoen er overskredet, dog i et begrænset tidsrum. Kontakt billetpersonalet telefonisk på 86 62 06 59, så vil de hjælpe dig med, at finde ud af, om det også gælder dine.

- Hvilke gavebilletter/gufbilletter tager Fotorama imod?
På de fleste gavebilletter/gufbilletter eller gavebokse, er der en liste med hvilke biografer der modtager dem. Kig efter Biografcenter Fotorama Viborg. Er du i tvivl, er du velkommen til at ringe til vores billetsalg på 86 62 06 59.

- Hvad skal jeg være opmærksom på? 

Vi vil gerne give dig en rigtig god betjening og oplevelse i vores biograf.
Medbringer du gavekort på beløb, gavebilletter, der kan indløses til biograffilm og/eller gufbilletter, som kan indløses til popcorn og drikkevarer, så vær opmærksom på følgende inden du går til billetlugen/i kiosken:

- Kan produktet indløses i vores biograf?
- Er produktet klar til brug eller skal det aktiveres først via en hjemmeside?
- Er produktet gyldigt?

Skulle der herudover være problemer med dine gavekort, gave-/gufbilletter, kan vi henvise til følgende for hjælp:

 

Nordisk Film Biografer

Callcenter Tlf. +45 70 13 12 11
(man-søn kl 11.00-20.00)

Hjemmeside: www.nfbio.dk