Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Forpremiere m.m.

Her ses specielle visninger i Fotorama, så som Forpremiere, Opera forestillinger, Telia Forpremiere, osv.

Januar
Plakat for filmen Vilde Rolf 2 - Med dansk tale

Vilde Rolf 2 - Med dansk tale

FORPREMIERE Lørdag d. 26. januar kl. 12:00


Genre: Animation
Instruktør: Rich Moore
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Premiere 26. januar
Plakat for filmen Unge Astrid

Unge Astrid

FORPREMIERE Mandag d. 28. januar kl. 16:30 - Billetpris 50 kr.

Da Astrid Lindgren var meget ung, skete der noget, som påvirkede hende dybt; en kombination af et mirakel og et uheld, der kom til at forme hendes liv. Det var en hændelse, som gjorde hende til en af de mest nyskabende kvinder i vores tid og til den historiefortæller, en hel verden kom til at elske. Denne fortælling er en fri fortolkning af dengang, en ung Astrid – trods tidens forventninger og religiøse påbud – bestemte sig for at bryde med samfundets normer og følge sit hjerte.

Genre: Drama
Instruktør: Pernille Fischer Christensen
Skuespillere: Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Maria Bonnevie, Henrik Rafaelsen, Alba August, Björn Gustafsson
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Premiere 28. januar
Februar
Plakat for filmen Green Book

Green Book

FORPREMIERE - Mandag d. 4. februar kl. 19:00 - KUN 69 kr.

GREEN BOOK er baseret på en virkelig historie om et livslangt venskab og er et lunt feel good drama med masser af humor.

Da den italiensk-amerikanske udsmider Frank Anthony Vallelonga, også kendt som Tony Lip (Viggo Mortensen), bliver hyret som chauffør og bodyguard for den sorte klavervirtuos Dr. Don Shirley (Mahershala Ali), der skal på en koncertturné fra New York til Sydstaterne, må de gøre brug af en Green Book – en rejseguide og vejledning i hvilke restauranter og hoteller, der tager imod afroamerikanske borgere i 60’ernes USA – for at sikre at Shirley ikke nægtes servering, ydmyges eller trues på livet.

Sat i 60’ernes USA, præget af racisme og borgerrettighedsbevægelsen, bliver Tony og Don konfronteret med racehad og deres egne fordomme og får øjnene op for alt det, de har til fælles. Det, der starter som en to måneder lang turné, præget af nødvendighed, fører til etableringen af et smukt, livslangt venskab.

Genre: Drama
Instruktør: Peter Farrelly
Skuespillere: Viggo Mortensen, Linda Cardellini, Mahershala Ali
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Premiere 4. februar
Plakat for filmen The Hate U Giv

The Hate U Giv

Eventvisning - Mandag d. 25. februar kl. 18:30 - Uden tekster

Den unge Starr (Amandla Stenberg) studerer i det rige og hvide Williamson County. Men hver dag efter skole tager hun hjem til forstaden Garden Heights og skifter tøj, talemåde og manerer. Da hun overværer en hvid betjents meningsløse drab på sin sorte barndomsven Khalil (Algee Smith), ændrer Starrs verden sig for altid. Hun bliver nødt til at handle og stå ved sig selv og sit ophav. Men hvilke konsekvenser får det for lokalsamfundet og hende selv?

Genre: Drama
Instruktør: George Tillman Jr.
Premiere 25. februar