Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Forpremiere m.m.

Her ses specielle visninger i Fotorama, så som Forpremiere, Opera forestillinger, Telia Forpremiere, osv.

November
Plakat for filmen Paddington 2

Paddington 2

FORPREMIERE Søndag d. 26. november kl. 14:30

Paddington har nu fundet sig godt til rette hos familien Brown i London. Han er afholdt af alle omkring sig og spreder glæde og marmelade hvor end han går. Paddington har dog meget travlt, da hans elskede tante Lucy snart fylder 100 år, og han er derfor på jagt efter den perfekte gave. Den finder han endelig i Hr. Grubers butik, hvor han finder en helt fantastisk pop-op bog. Men Paddington har jo ingen penge, så han må påtage sig en masse arbejde for at få spare pengene sammen. Da han endelig har fået skrabet nok sammen, viser det sig, at bogen netop er blevet stjålet! Nu er gode råd dyre og nu er det op til både Paddington og familien Brown at finde tyven på trods af, at han viser sig være noget af en mester i forklædning…
Mikkel Lomborg, også kendt som Hr. Skæg, lægger stemme til Paddington, mens modeekspert Mads Christensen lægger stemme til Hugh Grants rolle.
Kilde: Filmcompagniet

Genre: Familiefilm
Instruktør: Paul King
Premiere 27. november
December
Plakat for filmen Prince - Sign O' The Times

Prince - Sign O' The Times

Koncertfilm - Vises Onsdag d. 6. december kl. 20:00 - Billetpris 125 kr. incl. en øl/vand

Efter gigant-succesen med ’Purple Rain’ (1984) havde Prince brug for at revitalisere sig selv som andet end en lilla forførerske på motorcykel. Med dobbeltalbummet ’Sign O’ the Times’ (1987) blev ikonet genfødt som en superstjerne med samvittighed på en plade, der tematiserer samtidens uroligheder, seksuelle strømninger og AIDS-epidemi – og sjældent har Jordens undergang lydt så fandens funky! Koncertfilmen ’Sign O’ the Times’ er en visuelt overdådig dokumentation af en musiker på toppen af sin karriere - komplet med firser-twerking og pangfarvede heldragter, der ville gøre selv Bowie misundelig.

Premiere 7. december