Tilmeld dig vores nyhedsbrev

24 KARAT er et nyt biografkoncept

Blandt de over 275 film som årligt bliver vist i de danske biografer, har vi nu udvalgt nogle helt særlige film til dig. Når du ser 24 KARAT, er det din garanti for en stor biografoplevelse. Det er film, som i særlig grad taler til sanserne. Film, der brillerer med fantastiske skuespillerpræstationer og spændende historier.

24 KARAT er din garanti for en ægte biografoplevelse, som vi står inde for og derfor kvalitetsstempler. I biografen får du verdens bedste skuespillere, instruktører, fotografer og scenografer bragt lige til dit magelige sæde. Vi vælger løbende film ud, så vi kan stå inde for vores anbefalinger - og du kan til enhver tid gå ind på fotorama.dk eller komme ned i biografen og se, hvilken film, som har fået 24 KARAT.

Hold øje med 24 KARAT i biografen og vær på forkant med de kommende måneders allerbedste film.

Kommende 24 KARAT film:

A SIMPLE FAVOR

Danmarkspremiere Torsdag d. 27. september

Fra instruktøren bag hit-komedien Bridesmaids kommer den medrivende thriller A SIMPLE FAVOR. Filmen har megastjernerne Anna Kendrick og Blake Lively i hovedrollerne som henholdsvis mommy bloggeren Stephanie og hendes elegante nye veninde, Emily, der pludseligt forsvinder. Sammen med Emilys mand Sean (Henry Golding) prøver Stephanie at finde fremtil sandheden i denne spændingsfyldte thriller fyldt med overraskelser, hemmeligheder, kærlighed samt mord og hævn.
Kilde: Nordisk Film

Genre: Drama, Krimi
Instruktør: Paul Feig
Skuespillere: Blake Lively, Anna Kendrick, Linda Cardellini

Censur: Tilladt for børn over 11 år

 

THE GIRL IN THE SPIDER´S WEB

Danmarkspremiere Torsdag d. 1. november

” The Girl In Spider’s Web - Det der ikke slår os ihjel”
Nu er Lisbeth Salander tilbage - kultfigur og hovedperson i Millennium-bogserien skabt af Stieg Larsson. Filmen er baseret på romanen ”Det der ikke slår os ihjel”, og det er første gang, at den verdensomspændende bestseller filmmatiseres.

Golden Globe-vinderen Claire Foy, der har hovedrollen som Dronning Elizabeth II i "The Crown", ses i rollen som Lisbeth Salander, mens Fede Alvarez, som fik sit gennembrud med thrilleren ’Don’t Breathe’ i 2016, står for filmens instruktion. ” The Girl In Spider’s Web - Det der ikke slår os ihjel” har manuskript af Steven Knight og Fede Alvarez & Jay Basu.
kilde: United International Pictures

Genre: Drama

Instruktør: Fede Alvarez

Skuespillere: Claes Bang, Claire Foy

 

I KRIG & KÆRLIGHED

Danmarkspremiere Torsdag d. 15. november

Da Esben fingerer sin egen død, er det for at flygte fra krigen og blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter 3 år. Men alt er ændret i hans fravær...Den charmerende tyske officer Gerhard har overtaget rollen som familiefar og bejler kraftigt til Kirstines hjerte. I skjul på sit eget loft bliver Esben vidne til dette mareridt og må sætte alt ind for sin overlevelse, kærligheden og at redde familien. Storfilmen er skrevet af instruktør Kasper Torsting, og bl.a. medvirker stortalentet Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ, Ulrich Thomsen samt 'Game of Thrones' stjernen Tom Wlaschiha. Største produktion til dato med hjælp fra Danfoss fond

I KRIG & KÆRLIGHED produceres af Fridthjof Film, og er selskabets største projekt til dato. Filmens største støtter er Det Danske Filminstitut (Markedsordningen), Danmarks Radio samt Fabrikant Mads Clausens Fond der har bidraget med et større millionbeløb.Derudover er filmen støttet af Sønderborg Kommune, Tønder Kommune og FilmFyn. I KRIG & KÆRLIGHED co-produceres med det tjekkiske selskab Film United og det tyske selskab Nordfilm Kiel. Idet filmen naturligt foregår på dansk og tysk har Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein (FFHSH) og filmen er desuden støttet af Creative Europe MEDIA. I KRIG & KÆRLIGHED får gallapremiere i Sønderborg på 100-årsdagen for afslutningen på 1. Verdenskrig d. 11. november 2018. I KRIG & KÆRLIGHED distribueres i Danmark af United International Pictures. Filmen er desuden allerede præ-solgt til den tyske TV-kanal NDR og Norske TV2.

Genre: Drama

Instruktør: Kasper Torsting

Skuespillere: Ulrich Thomsen, Thure Lindhardt, Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Tom Wlaschiha