Tilmeld dig vores nyhedsbrev

24 KARAT er et nyt biografkoncept

Blandt de over 275 film som årligt bliver vist i de danske biografer, har vi nu udvalgt nogle helt særlige film til dig. Når du ser 24 KARAT, er det din garanti for en stor biografoplevelse. Det er film, som i særlig grad taler til sanserne. Film, der brillerer med fantastiske skuespillerpræstationer og spændende historier.

24 KARAT er din garanti for en ægte biografoplevelse, som vi står inde for og derfor kvalitetsstempler. I biografen får du verdens bedste skuespillere, instruktører, fotografer og scenografer bragt lige til dit magelige sæde. Vi vælger løbende film ud, så vi kan stå inde for vores anbefalinger - og du kan til enhver tid gå ind på fotorama.dk eller komme ned i biografen og se, hvilken film, som har fået 24 KARAT.

Hold øje med 24 KARAT i biografen og vær på forkant med de kommende måneders allerbedste film.

Kommende 24 KARAT film:

Lady Bird - Danmarkspremiere Torsdag d. 26. april

Christine er i mere end almindeligt teenageoprør i Sacramento – Californiens svar på Midtvesten. Hun vil så langt væk fra barndomshjemmet som muligt. Hun vil ikke engang bruge det navn, hendes forældre gav hende ved dåben, men det, hun har givet sig selv: Lady Bird. Men hun er endt på den lokale kristne high school, hvor hun har svært ved at passe ind og vakler mellem de forskellige kliker. Og mens hun drømmer om at komme på college ovre på Østkysten – hvor de har kultur. Derhjemme kæmper hun samtidig bitre kampe med sin mor, som altid kritiserer hende. Det bliver ikke bedre af, at hendes far mister sit arbejde og moderen må arbejde ekstra vagter. Et lyspunkt er dog, at hun kommer med i årets musical, hvor hun møder den søde og respektfulde Danny, der kommer fra den velhavende del af Sacramento. Og snart blomstrer romantikken.Saoirse Ronan spiller titelrollen som Christine/Lady Bird, mens Laurie Metcalf spiller hendes hårdt prøvede mor. ”Lady Bird” er skrevet og instrueret af Greta Gerwig.
Kilde: UIP