Tilmeld dig vores nyhedsbrev

BabyBio

BabyBio afholdes den første onsdag i måneden kl. 10:00, dørene åbnes kl. 9:00 (Der kan forekomme afvigelser)
Normalpris pr. voksen 75 kr.

BabyBio er et tiltag der giver forældre til spædbørn mulighed for at komme en tur i biografen, uden at skulle tænke på at være til gene for andre med gråd, bleskift mv. Lyden er dæmpet, for ikke at skræmme eller vække de børn, der udnytter chancen til at få sig et lille blund.

Filmene der bliver vist er ikke børnefilm, men er oftest film uden voldsomme scener der kan virker skræmmende eller med højt lydniveau.

Til BabyBio er der ingen der kigger ondt på dig eller tysser på dig fordi du rejser dig og skifter ble på dit barn midt under forestillingen, så derfor: mød op og få dig en god filmoplevelse med andre nybagte forældre. Det er muligt at placere barnevogne i foyeren Så passer vi børnene, og kalder hvis det bliver nødvendigt. Det er tilladt at medbringe tasker og lign. Kiosken åbner en halv time før forestillingen, og der er mulighed for at sidde i cafeen og nyde en kop kaffe eller varm chokolade inden filmen.

OBS! Biografklub Danmark kuponer kan IKKE benyttes til dette arrangement.

Dronningen

Plakat for filmen Dronningen

Onsdag d. 03.04.2019

Anne regerer med stor myndighed i sit eget liv. Hun er succesfuld og kompromisløs i sit virke som advokat og lykkelig gift med lægen Peter, med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, Gustav, sætter hun alt over styr. DRONNINGEN er en fortælling om begærets pris og løgnes magt og er et portræt af et menneske, der drages mod et valg med uoverskuelige konsekvenser.
Kilde: Nordisk film

Længde: 2:08
Instruktør: May el-Toukhy
Skuespillere: Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Gustav Lindh, Liv Esmår Dannemann
Censur: Tilladt for børn over 15 år

Selvhenter

Plakat for filmen Selvhenter

Onsdag d. 03.04.2019

Det umage brødrepar, Emil og Magnus, rejser til Spanien for at hente liget af deres fordrukne og nu afdøde far hjem. Hvad, Emil ikke ved, er, at Magnus kun er taget med for at få fat i faderens værdifulde Rolex ur, så han kan redde sin blødende økonomi. Men transporten af en død far viser sig at ville koste over 70.000 kr. Magnus overtaler derfor en modvillig Emil til at stikke af med faren skjult i en tagboks på toppen af en alt for lille lejebil. Snart er de to på vild flugt fra politiet og fars sidste rejse får også mange andre lig i lasten til at vælte ud mellem de to brødre!
Kilde: Filmcompagniet

Længde: 1:32
Instruktør: Magnus Millang
Censur: Tilladt for børn over 11 år